Logo VBtec

Elektro:

Domotica

VBtec: elektro

Domotica, huisautomatisering, zorgt voor het verhogen van het comfort en gemak in uw woning of bedrijfspand. Met domotica bedient u alle elektrische apparaten met één druk op de knop of met een applicatie op uw smartphone of tablet.

VBtec: domotica

Advies

Wilt u uw huis/bedrijfspand beveiligen met een automatisch alarmsysteem? Of uw verwarming aanzetten voordat u thuiskomt? Wilt u de verlichting in uw huis met verschillende sferen instellen? Hoe prettig zou het zijn als uw kopje koffie in de morgen al gezet is wanneer u wakker wordt? Wilt u langer thuis blijven wonen op uw oude dag?

Domotica vergroot het comfort en gebruiksgemak. Alsook het beveiligen, ontzorgen, ondersteunen en bevorderen van sociale contacten.

Domotica in uw woning

Met domotica in uw woning bent u van alle gemakken voorzien. Het bedienen van al uw elektrische apparaten kan met één druk op de knop (op jouw tablet/smartphone). Domotica is voor vele doeleinden inzetbaar. Of u nu uw huis wilt beveiligen, wilt kijken wie er voor uw deur staat of de verschillende sferen verlichting wilt inschakelen.

Domotica in uw bedrijf

VB-TEC is domoticaspecialist. Iedere werkplek voorzien wij van de meest comfortverhogende elementen van domotica. Van uw kantoor aan huis tot bedrijfspanden, schoonheidssalons, winkels, magazijnen, horecagelegenheden, zwembaden en vergaderruimtes.

Met domotica in uw bedrijf kan u op afstand de beveiligingscamera’s bedienen, beelden bekijken, automatisch verlichting in- en uitschakelen en vele andere energiebesparingsmogelijkheden toepassen.

Bij VB-TEC kan u rekenen op een kwalitatieve, efficiënte en betrouwbare installatie.

Logo VBtec

Elektriciteit

Relighting

Domotica