Logo VBtec

Elektro:

Relighting

VBtec: elektro

Nu het belang van een ecologisch verantwoorde woning of kantoor alsmaar groeit, gaat men steeds vaker op zoek naar de meest efficiënte en energiezuinige oplossingen. Deze verschuiving is ook in de verlichtingssector duidelijk te merken, meer bepaald in een stijgende populariteit van LED-verlichting.

VBtec: domotica

Uitstekende investering

Relighting, de term die gebruikt wordt voor het vervangen van traditionele verlichting naar LED-lampen en bijbehorende armaturen, is voor zowel bedrijven als residenties een zeer goede investering met een gunstig rendement.

De sterke stijging van de vraag naar LED-verlichting en relighting heeft natuurlijk alles te maken met de interessante voordelen die het te bieden heeft, zowel voor kantoorgebouwen als voor woningen.

Belangrijkste voordelen van relighting:

Energiezuinig

LED-verlichting verbruikt een stuk minder energie dan TL-lampen, gloeilampen, halogeen spots en zelfs spaarlampen. Led-lampen verbruiken maar 2,5 tot 5 Watt.

Ecologisch

Relighting naar LED zorgt niet alleen voor een verminderd energieverbruik, maar ook voor een verkleining van uw ecologische voetafdruk.

Lange levensduur

Door het lagere energieverbruik gaat een LED-lamp gemiddeld zo’n 50 000 verlichtingsuren mee.

Grotere lichtopbrengst

LED-verlichting zet gemiddeld 50% van de opgenomen energie om in licht waardoor u minder lampen nodig hebt dan bijvoorbeeld bij gloeilampen of TL-verlichting om dezelfde ruimte te verlichten.

Kostenbesparend

Een lager energieverbruik, een lange levensduur en een grotere lichtopbrengst dragen bij tot het positieve kostenplaatje van relighting naar LED. Gemiddeld zorgt het voor een besparing van zo’n 60% tot 75%.

Bij VB-TEC kan u rekenen op een kwalitatieve, efficiënte en betrouwbare installatie.

Logo VBtec

Elektriciteit

Relighting

Domotica