Logo VBtec

HVAC:

Warmtepompen

VBtec: warmtepompen

Wenst u een milieuvriendelijk verwarmingssysteem in uw woning met een laag energieverbruik? Denk dan aan het installeren van een warmtepomp.

Een warmtepomp zorgt voor een zuinige en aangename verwarming in uw woning. Zowel voor particulieren met een woning als voor bedrijven en grote gebouwen. VB-TEC vindt steeds de juiste oplossing.

VBtec: warmtepompen

Door gebruik te maken van warmtepompen zorgt u voor een milieuvriendelijke oplossing. Warmtepompen halen het grootste deel van de warmte uit natuurlijke bron zoals de buitenlucht, grondwater of bodem. De keuze van de warmtepomp zal afhangen van de beschikbare energiebron en het beschikbare budget.

Lucht/water warmtepomp

Lucht is gedurende het hele jaar en voor iedereen beschikbaar. De installatie van deze warmtepomp is relatief eenvoudig en budgetvriendelijk. Deze warmtepomp is ideaal voor vloerverwarming en het verwarmen van sanitair water. Wij werken uitsluitend met de merken Daikin en Fujitsu.

Dit type kan ook ingesteld worden als airconditioning tijdens de zomermaanden waardoor u het ganse jaar het perfecte binnenklimaat hebt.

Bij VB-TEC kan u rekenen op een kwalitatieve, efficiƫnte en betrouwbare installatie.

Logo VBtec

Zonneboilers

Warmtepompen

Ventilatie