Logo VBtec

HVAC:

Zonneboilers

VBtec: zonneboilers

Op zoek naar een energiezuinige en duurzame manier om uw sanitair water op te warmen? Kies voor een systeem met een zonneboiler.

Zonneboilers bestaan uit een zonnecollector die op het dak geplaatst wordt. De zonnecollector neemt de warmte van de zon op en verwarmt zo het water dat in het voorraadvat zit. Dat water wordt dan gebruikt als uw sanitair water. Indien er toch te weinig zon zou zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het water kan ook extra verwarmd worden om op de gewenste temperatuur te blijven.

VBtec: zonneboilers

Wij plaatsen enkel de meest kwalitatieve zonneboilers van het merk Vaillant, Bulex of Hewalux. Een zonneboiler is een investering waarbij u meteen heel wat bespaart op uw energiefactuur. Ter vergelijking: een zonneboiler verbruikt 50% minder energie dan een traditionele boiler.

Wat met mijn bestaande verwarmingsinstallatie?

Zonneboilers kunnen geïnstalleerd worden voor alle soorten verwarmingssystemen. Of u nu gebruikmaakt van een condensatieketel op stookolie of gas, een stookinstallatie of een warmtepomp, alle installaties zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een zonnesysteem.

Bij VB-TEC kan u rekenen op een kwalitatieve, effici├źnte en betrouwbare installatie.

Logo VBtec

Zonneboilers

Warmtepompen

Ventilatie