top of page

Krijg complete controle
over uw energie

BATTERIJOPSLAG

Batterijopslag voor
uw organisatie?

  • Gegarandeerde en snelle return on investment

  • Genereer inkomsten met de slimme software

  • Volledige controle en inzichten over uw energieverbruik

  • Verlaag uw operationele kosten drastisch

  • Word nog afhankelijker van het elektriciteitsnet

  • Blijf operationeel tijdens een black-out

Business Meeting

Laat uw organisatie draaien op de energie van morgen

De energie van uw zonnepanelen kan in theorie twee kanten uit: ofwel zet uw bedrijf meteen de gewonnen energie in, ofwel wordt die geïnjecteerd in het elektriciteitsnet en krijgt u een vergoeding. VB-TEC helpt u daar een derde, zeer lucratieve, optie aan toe te voegen: ofwel slaat u deze energie zelf op.

 

De mogelijkheden van een batterij-oplossing in uw organisatie zijn talrijk. Dankzij de slimme software achter het systeem heeft u volledig inzicht in uw energie. De batterijen worden opgeladen op piekmomenten wanneer de zon schijnt. Vervolgens kan deze energie ingezet worden wanneer uw verbruik hoger is dan wat uw fotovoltaïsche installatie kan opwekken.

 

Maar de oplossing gaat verder. Met slimme software kan de keuze gemaakt worden om overtollige energie terug te injecteren op het net. Via het pricing analyse platform van VB-TEC wordt immers doordacht de balans gemaakt waar uw energie opbrengt. En zo slaat u munt uit energie die normaal verloren zou gaan.

Onze aanpak voor uw resultaat

Een batterij-oplossing is een totaaloplossing. Wij nemen de energie van uw organisatie kritisch onder de loep en zoeken naar groeikansen voor optimaal rendement.

Ons geheime wapen, naast jaren expertise, is slimme software. Daarmee blijft uw batterij-opslag met u meegroeien. Verbruikt u opeens minder energie (we herinneren u niet graag aan de corona crisis) of juist meer? Uw batterijopslag zet de energie die u opwekt in waar u die kunt gebruiken. En zo geniet u sowieso van uw investering.

Ga off-grid met uw organisatie

Complete onafhankelijkheid van de altijd veranderende energieprijzen? Voor veel bedrijven is dat dé gouden investering.

VB TEC helpt u vormgeven aan de installatie die het allemaal mogelijk maakt.

matti-johnson-n3_J3hycelY-unsplash_edited.jpg

Maak van de zon een trouwe collega

Volledig vertrouwen op uw eigen energie? Met zonnepanelen van VB-TEC slaat u munt uit elke zonnestraal. Ontdek een fotovoltaïsche installatie op maat van uw organisatie.

matti-johnson-n3_J3hycelY-unsplash_edited.jpg

Maak van de zon een trouwe collega

Volledig vertrouwen op uw eigen energie? Met zonnepanelen van VB-TEC slaat u munt uit elke zonnestraal. Ontdek een fotovoltaïsche installatie op maat van uw organisatie.

bottom of page