top of page

Geef energie aan uw klanten, partners en team

LAADINFRASTRUCTUUR

Laadinfrastructuur voor uw organisatie?

  • Een groene investering met gegarandeerd rendement

  • Bespaar op kosten voor bedrijfswagens

  • In 45 minuten 80% opgeladen

  • In 60 minuten 100% opgeladen

  • Dankzij slim energiebeheer tot zes keer goedkoper

  • Compatibel met elk voertuig

  • Laat de wereld zien hoe groen uw bedrijf is

laadpalen-parking.jpeg

Uw bedrijf op volle toeren draaien met slimme energie

Rijdt u nog niet elektrisch of hybride? Dan behoort u tot een steeds kleiner wordend clubje. De toekomst is elektrisch en organisaties die niet willen blijven steken in het verleden, denken dus vandaag best al na over hun laadinfrastructuur.

 

Naast een groen uitgangsbordje voor klanten, partners en uw team, is het ook een snel opbrengende investering. Maken ze gratis gebruik van het laadsysteem of laat u ze betalen? Zelfs bij optie één bespaart u aanzienlijk op de vaste kosten voor tanken van bedrijfswagens. Elektriciteit is naast groener, ook gewoon veel goedkoper. Met een laadinfrastructuur maakt u van uw organisatie de ideale pitstop voor vooruitstrevende contacten.

Onze aanpak voor uw resultaat

Hoeveel laadpalen zoekt u? Heeft u een fotovoltaïsche installatie en wilt u die groene energie hier inzetten? Of zoek u inspiratie over de beste aanpak? VB-TEC gelooft niet in één oplossing voor elke organisatie. Wij vinden de strategie die bij jullie past.

 

Wij zoeken met u naar de slimste manier om uw laadinfrastructuur in te richten. Maakt u het gebruik van uw laadpalen bijvoorbeeld graag betalend? Onze slimme software helpt u automatisch facturen op te stellen. En dat is slechts een van de talloze optimalisaties die op u wacht. Ontdek hoe u met VB-TEC de energie vindt die bij uw organisatie past.

Voor uw organisatie is enkel het beste goed genoeg

Met de laadpalen van Smappee laadt u tot zes keer goedkoper.

Kies met slimme software wie betaalt (uw organisatie of de gebruiker).

In slechts één uur volledig opgeladen.

Compact, gebruiksvriendelijk en visueel mooie oplossingen.

Uw bedrijfswagens opladen met zonne- energie?

De grootste energiebron inschakelen voor uw groene energie? Dat is een slimme zet. Bespaar serieus op uw operationele kosten of ga zelfs volledig off-grid. VB-TEC helpt jou aan de fotovoltaïsche infrastructuur die alles haalt uit elke zonnestraal.

Uw bedrijfswagens opladen met zonne-energie?

De grootste energiebron inschakelen voor uw groene energie? Dat is een slimme zet. Bespaar serieus op uw operationele kosten of ga zelfs volledig off-grid. VB-TEC helpt jou aan de fotovoltaïsche infrastructuur die alles haalt uit elke zonnestraal.

bottom of page